EDC Hjort Bagsværd

EDC Hjort Bagsværd

Når du sætter din bolig til salg hos EDC Hjort i Bagsværd, har du altid en betroet ejendomsmægler som kontaktperson i vores lokale mæglerbutik i Bagsværd. Herudover arbejder vores ejendomsmæglere i Bagsværd tæt sammen med EDC Hjorts øvrige ejendomsmæglerbutikker i Charlottenlund, Hellerup og Lyngby. Tilsammen udgør EDC Hjorts ejendomsmæglere et yderst effektivt salgsteam i Nordsjælland, med mangeårig erfaring i vurdering og salg af lejligheder, villaer og rækkehuse.

Vores ejendomsmæglere i Bagsværd tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig i Bagsværd og omegn. Med en salgsvurdering fra EDC Hjort i Bagsværd får du en grundig vurdering af din boligs værdi og potentielle salgspris i det nuværende marked.

Med målrettet opsøgende salg og bred markedsføring af boliger til salg i udvalgte medier eksponeres din bolig optimalt. Den individuelle markedsføring tilrettelægges efter behov og ønsker.

Mæglerbutikken i Bagsværd finder du centralt i byen i tæt kontakt til vore kunder. Det bringer mange kunder forbi os hver dag.

EDC Hjort har 4 ejendomsmæglerbutikker fra Hellerup i syd til Bagsværd i nord og dækker over Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Gladsaxe kommune. Hver mæglerbutik fokuserer på markedsføring og salg af lejligheder, villaer og rækkehuse i sit lokale boligmarked.

Via EDC’s centrale køberkartotek kontaktes potentielle købere til din lejlighed, villa eller rækkehus pr. e-mail eller post. Disse boligkøbere er oprettet via vores hjemmeside: www.edc.dk, som er den hurtigste og mest besøgte hjemmeside i mæglerbranchen med over 5 mio. besøg om måneden fra boligkøbere og boligsælgere.

I EDC er vi ca. 230 mæglerbutikker over hele landet og dermed den største mæglerkæde i Danmark med ledende kræfter indenfor IT, markedsføring og generel ejendomshandel – alt for at optimere salget af din bolig.

Bagsværd Hovedgade 172
2880 Bagsværd