Bagsværd Tennisklub

Bagsværd Tennisklub er en frivillig forening for alle. På vores hyggelige anlæg i hjertet af Bagsværd, har vi seks velholdte grusbaner og et dejligt klubhus.

Med tilbud til børn, unge, voksne og gamle, fra begynderniveau til turneringsplan, har vi garanteret et hold eller tilbud, der passer til dig og/eller din familie.

Foruden Familietennis tilbyder vi Cardio Tennis, minitennis, juniorhold for alle aldre, voksentræning for både begyndere, letøvede, øvede og holdspillere, motorik-leg for de mindste, fysisk træning for de større børn, foruden en MASSE løbende arrangementer.

Vi er en tennisklub, der sætter frivillighed, fællesskab og farve på idrætten!

Kom og vær med.

Bagsværd Hovedgade 86-90, 2880

Kontakt os:

klub.btk@gmail.com

traening.btk@gmail.com

Vores tilbud:

Voksenintroduktion: 6 timers træning inkl. ketjser for 275kr! Få fire søndages træning med vores dygtige trænere og din helt egen tennisketsjer for bare 275 kr. Hvis du efter forløbet har lyst til at fortsætte i klubben, er ketsjeren din. Voksenintro har et forløb i maj og et i juni.

Familietennis: 

Søndage kl. 10-11 maj-september

Familietennis er en sund, sjov og udviklende aktivitet for børnefamilien med børn i alderen 3-9 år. Træningen foregår i tre trin:

 

·         Trin 1 er for de 3-5 årige

·         Trin 2 er for de 5-7 årige

·         Trin 3 er for de 7-9 årige

 

På alle tre hold spiller børn og forældre sammen, og jo ældre børnene bliver, jo mere træner børn og voksne hver for sig. Uanset hvad, er det altid hyggeligt og sjovt.

Tag med, når de mindste “rejser” til Italien, Tanzania, eller tager på andre eventyr – eller spil minitennis og leg sjove lege med dit barn på de ældre trin.

Det er motorisk udvikling for børnene, en time med sved på panden for forældrene, og vigtigst: SJOVT for hele familien!    

Se meget mere om vores træningstilbud for både børn og voksne på http://www.btktennis.dk/traeningsoverblik/